Testimoniale

L.T. - 26.09.2016

Am venit pentru probleme la vezica biliară și în zona ficatului. Am fost tratat și pentru intestine, stomac. De câte ori mă înțepa domnul doctor simțeam cum lucrează acele respective. Una din cele mai intense senzații a fost pe meridianul 3 focare. După fiecare ședință de acupunctură sau tratament SCIO, mă simt foarte bine, energic și calm. Îmi plac foarte mult discuțiile cu domnul doctor. Foarte utile. Mulțumesc!

T.A. - 22.08.2016

În data de 22 august 2016 m-am prezentat la doamna Nadia Mogâldea pentru consultație în urma recomandărilor făcute de vecina mea care a urmat mai multe ședințe de terapie Su Jok, ședințe care au dus la îmbunătățirea stării de sănătate.

În urma discuțiilor purtate între pacient și doamna Mogâldea, s-a mers pe tratarea următoarelor boli prezentate de subsemnata conform diagnosticelor primite:

-Spondiloza cervicală:

-Picioare umflate la care sunt frecvente crampe musculare în special noaptea

-Urechi în special stânga care prezintă simptomul de tinnitus

-Psoriazis mâini și picioare

În urma ședințelor de terpie Su Jok picioarele s-au desumflat, nemaifiind grele, mersul devenind lejer, normal.

Varicele nu mai sunt atât de evidențiate. Ce m-a bucurat cel mai mult sunt crampele musculare care au dispărut, din cauza cărora ajunsesem să nu mai dorm noaptea.

Zgomotul din urechea stângă s-a diminuat în intensitate, iar la urechea stângă a dispărut total.

În ceea ce privește spondiloza cervicală, gâlma din spate a dispărut, și în același timp greutatea pe care o purtam s-a evaporat.

Psoriazisul, care este frecvent pe tălpile picioarelor și pe mâini chiar dacă la primele ședințe nu a cedat, a început să se închidă, fiind un semn bun de vindecare, nemaiavând pruritul atât de stânjenitor, împiedicând exfolierea.

Pe lângă toate cele amintite mai sus pot să susțin cu tărie că starea psihică este foarte bună, simțindu-mă plină de energie și vitalitate. Când plec de la aceste ședințe mă simt ușoară, plină de energie, fără griji, hotărâtă să lupt cu greutățile vieții.

În timpul procedurilor mi s-au aplicat magneți săgeată, s-a efectuat presopunctură, masaje pe zonele dureroase pentru spondiloza cervicală, iar acasă s-a continuat cu aplicarea inelușelor de usturoi la degetele de la mâini și repetarea exercițiilor învățate la ședințele de terapie Su Jok.

Mulțumim pentru aceste minunate tratamente făcute din suflet de doamna Nadia Mogâldea, cu ajutorul cărora viața mi s-a îmbunătățit complet.

Recomand tuturor celor care au nevoie să urmeze procedurile de terapie Su Jok, care dă rezultate vizibile, aplicate de o doamnă excelentă, Nadia Mogâldea care îți transmite energia pozitivă din prima clipă când pășești în cabinet și de care te desparți greu la sfârșitul terapiei.

A.S.T. - 11.04.2016

Am fost tratată de tulburări psiho-somatice și esofagită. Rezultatele terapiei au fost neașteptat de bune, izbăvitoare de întreg ansamblul de simptome de disconfort.

C.N. – 21.11.2015

"M-am prezentat la d-na doctor Fitărău cu alergii, probleme emoționale, crize lombare. Rezultatele au fost excelente, extraordinare!"

C.I. – 19.11.2015

"Am venit la clinică cu o stare generală nefiresc de rea. Prin acupunctură, rezultatele au fost bune!"

M.D. – 05.12.2015

"După 30 de ședințe cu terapie energetică și tratament homeopat, problemele mele de sănătate sunt aproape rezolvate (panariții și glosită alergică). Pe lângă ele s-au mai rezolvat și altele: urinare frecventă, mucoase uscate (nu aveam lacrimi, salivă), picioare foarte reci, umflate, grele; dureri de coloană, furnicături, iritabilitate, paloare, ulcer gastro-intestinal, colon iritabil și leneș. Toate problemele s-au ameliorat considerabil."

C.P. – 24.01.2015

"Am aflat despre existenta clinicii de pe internet.
Am venit la Leon Clinique pentru alergii repetate,hipertensiune,aritmii cardiace,dureri articulare si musculare (umeri,genunchi),insomnie,stari de angoasa,epuizare fizica,oboseala la efort minim.
Rezultatul terapiei (biorezonanță și homeopatie)-ameliorare rapida,s-au rarit si au scazut ca gravitate alergiile,de asemenea hipertensiunea si aritmiile,au scazut ca intensitate durerile articulare si a disparut oboseala,angoasa,insomnia."

D.L. (20.01.2014) - hemipareză facială

“În luna decembrie 2013 am suferit o “hemipareză a frigore”  (facială). Am făcut trei şedinţe de terapie prin biorezonanţă şi am urmat tratamentul homeopat indicat de dna. dr. Lucia Fitărău. Rezultatele au apărut foarte curând, efectele hemiparezei fiind atenuate deja în proporţie de 80%.

Voi continua tratamentul până la vindecare completă, cu atât mai mult cu cât am observat că în urma terapiei mă simt mai bine în general, nu mă mai doare piciorul stâng la care am dublă operaţie de menisc şi care mereu mi-a făcut probleme, iar valorile glicemiei s-au stabilizat în limite normale (am diabet zaharat tip II). Sunt foarte mulţumită”

A.B. (17.01.2014) - hipertiroidie

“Am venit cu diagnostic “hipertiroidie” pentru care medicul endocrinolog a recomandat Tyrozol. Fără a urma acest tratament, doar cu tratamentul homeopatic recomandat de dna. Dr. Lucia Fitărău (tratament ce a durat din mai 2012 până în octombrie 2013) valorile TSH, T4, T3 s-au normalizat”.

V.I. (17.01.2014) - dureri de spate

“Datorită vecinei mele, care şi ea beneficiază de terapiile acestei clinici, am ajuns la clinică, unde dr. Fitarau, făcându-mi terapie prin bioerezonanţă cu sistemul SCIO, m-a ajutat la reducerea durerilor de spate şi la tratarea altor organe evaluate prin electrosomatogramă ca fiind cu probleme. 

Recomand celor suferinzi o evaluare prin electrosomatogramă care nu este dureroasă și ajută la identificarea afecţiunilor şi urmarea tratamentului cu biorezonanţă şi homeopatie, dacă e cazul. Eu sunt o pacientă de 71 de ani foarte mulţumită de efectul tratamentului oferit de clinică.”

D.C. (15.01.2014) - depresie, scăderea memoriei, insomnii

“Deşi am 82 de ani am o sănătate relativ bună şi sunt o persoană activă. De aproape doi ani însă, mă confrunt cu o stare de depresie, uneori apatie, scădere accentuată a memoriei şi insomnii. Am observat că medicamentele nu mă ajută prea mult şi am decis să urmez un tratament homeopat. A fost o alegere foarte bună căci, după două luni de tratament, mă simt mai bine, gândurile negative şi apatia au dispărut şi mă pot odihni. Personalul Clinicii s-a purtat frumos cu mine şi de aceea revin cu plăcere aici şi recomand tuturor să încerce terapiile alternative.”

D.E. (07.01.2014) - chisturi ovariene, menopauză

“Având predispoziţia de a dezvolta chisturi ovariene, medicul ginecolog mi-a recomandat nişte anticoncepţionale care au şi rolul de a inhiba dezvoltarea acestor chisturi, dar care mi-au indus o menopauză precoce.

În urma consultaţiei şi a testării prin electrosomatogramă efectuate la clinică, mi s-a recomandat să renunţ la anticoncepţionale şi să urmez un tratament homeopat. Am fost surprinsă să constat că, după aproape un an de lipsă a menstrei, aceasta a revenit regulat, chisturile s-au diminut şi, în paralel, s-au ameliorat şi problemele cu memoria deficitară şi oboseala cronică de care sufeream. 

Tratamentele homeopate, pe lângă faptul că sunt accesibile ca preţ, chiar au rezultate şi de aceea le recomand cu convingere celor care s-au săturat să plătească averi pe medicamente chimice, care nu rezolvă cauza ci intoxică organismul”.

RM (12.10.2013)

"Când m-am prezentat la clinică, la recomandarea unei prietene, starea generală de sănătate era proastă, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor prin electrosomatogramă, făcute la clinică, au constatat că am mai multe probleme, în special la nivelul sistemului digestiv, cauzate de oboseală și stres. Am urmat tratamentul homeopatic și cu biorezonanță și mă simt mult mai bine. Vă mulțumesc. ”

MD (19.10.2013)

“O rudă apropiată mi-a recomandat să încerc terapiile și tratamentele oferite de clinică pentru a încerca să rezolv problemele de sănătate în cazul cărora medicina alopată nu a mai dat rezultate:

  1. GLOSITĂ ALERGICĂ din 2009 tratată alopat până în 2011. Concluzia medicilor: Nu se poate vindeca; trebuie să evit tot ce-mi face rău! Astfel am ajuns ca în ianuarie 2013 să pot mânca doar câteva alimente fără să-mi apară afte dureroase sau fără a avea arsuri la vârful limbii. După două ședințe de biorezonanță SCIO efectuate la clinică și tratament homeopat am introdus în meniu câteva alimente noi, iar azi, după 6 ședințe de terapie pot să mănânc aproape normal hrană sănătoasă (fără e-uri, conservanți);
  2. PANARITIU din 1983 care a afectat, în timp, 8 degete. Am tratat medicamentos și chirurgical, dar în 2012 infecția a început să se manifeste brutal afectând toate degetele, astfel încât erau inflamate aproape permanent (se inflamau chiar și în contact cu zeama de la fructe sau cu șampon). Acum, în urma terapiei, mă mai doare puțin doar un deget și sper să mă vindec total!

În urma tratamentului homeopat și a terapiei, pe lângă problemele descrise mai sus, s-au rezolvat și altele: urinare frecventă (la interval mai mic de 2 ore), colon iritabil și leneș, furnicături la picioare, căderea părului, buze vinete, paloare. În plus, nu mai sunt atât de agitată și neliniștită cum eram și am reușit să mă detașez de evenimentele neplăcute pe care le-am trăit.”

A.B. (09.09.2013)

Am avut ciclu menstrual foarte întârziat și stări depresive, iar cu ajutorul tratamentului homeopat am reușit să trec peste problemele emoționale și să am o menstruație regulată. ”

N.H. (07.09.2013)

Am venit la clinică la recomandarea unui alt pacient al clinicii. M-am prezentat cu probleme de anxietate, atac de panică, stare de slăbiciune fizică, fără poftă de viață. Starea s-a modificat în urma tratamentului homeopat. O parte din frici au dispărut, starea de spirit s-a îmbunătățit, reușesc să îmi stăpânesc mai bine emoțiile. Recomand tratamentul homeopat care, în mod neașteptat, dă rezultate destul de rapid. Sunt foarte mulțumită de evoluția mea în urma tratamentului. În cazul meu tratamentul nu a avut reacții adverse. 

V.M. (06.08.2013)

Am aflat de clinică prin intermediul unei prietene care mi-a povestit cu entuziasm despre testările și terapiile oferite de această clinică dar, mai ales, despre rezultatele ce se pot obține. M-am prezentat la clinică cu dureri foarte mari, aproape continue, la nivelul coloanei vertebrale, a gambei stângi și a călcâiului. Precizez că am suferit două intervenții chirurgicale la coloană în aceeași zonă (L5-S1), prima în 2006 în Israel și a doua în 2012 în România. După fiecare dintre operații durerile s-au ameliorat doar pentru o perioadă de aproximativ 3-4 luni, după care au revenit. Am încercat tratamente alopate împotriva durerii, am făcut fizioterapie, kinetoterapie, acupunctură, toate fără rezultat. Aceste dureri continue, intense, mi-au afectat stilul de viață, nu am mai putut practica sport, nu am mai putut lucra pentru că nu puteam face nici un fel de efort fizic. Această suferință de aproape 7 ani m-a adus în pragul depresiei. Am decis să încerc și terapia cu biorezonanță, ca o ultima salvare și, spre bucuria mea, a dat rezultate. După câteva ședințe de terapie cu biorezonanță durerile au scăzut în intensitate, iar apoi, completând terapia cu tratament homeopat, în scurt timp am ajuns să scap de dureri, iar starea psihică s-a îmbunătățit simțitor. Sunt foarte mulțumit de terapia cu biorezonanță și de tratamentul homeopat pe care le voi continua până la rezolvarea totală a problemelor de sănătate. Recomand cu toată convingerea acest tip de terapii și clinica unde m-am simțit tratat cu profesionalism și cu multă atenție ”

O.M. (30.04.2013)

Mama mea a avut episoade de depresie cu pierdere de cunoștință; a urmat tratamente alopate care nu au dat rezultate, iar după ce a consultat-o dna. dr. Lucia Fitărău și a urmat tratamentul homeopat, a făcut ședințe cu aparatul SCIO și în foarte scurt timp și-a revenit complet

U.S. (01.08.2014)

„Bucuria de a găsi o tehnologie foarte bună, bucuria de a da peste un medic ce este și homeopat, bucuria că terapia SCIO a dat rezultate aproape instantaneu, mă lasă aproape fără cuvinte. Sunt soțul pacientei și după 3 ani de perindări pe la medici psihiatri ( pentru un atac de panică al soției ) , urma un tratament psihiatric de la spitalul „Obregia” și mi se părea că rezultatele nu sunt absolut deloc în concordanță cu așteptările de însănătoșire. Încrederea mea în tehnologiile moderne și homeopatie m-au făcut să caut aceste terapii. Și mulțumesc Domnului că le-am găsit la dumneavoastră. Dumnezeu să ne și să vă ajute! Sunt bucuros că am dat peste dumneavoastră ! „

M.I. ( 24.06.2014 )

„M-am prezentat la clinică pentru mai multe probleme de sănătate, și după doar 2 ședințe rezultatele sunt mulțumitoare! „

M.V. ( 24.06.2014)

„Am venit la clinică pentru oboseală excesivă, crampe musculare, dureri ale membrelor inferioare și pot să spun că la scurt timp după începerea tratamentului homeopat, ameliorarea este semnificativă! „

U.S. (01.08.2014)

„Bucuria de a găsi o tehnologie foarte bună, bucuria de a da peste un medic ce este și homeopat, bucuria că terapia SCIO a dat rezultate aproape instantaneu, mă lasă aproape fără cuvinte. Sunt soțul pacientei și după 3 ani de perindări pe la medici psihiatri ( pentru un atac de panică al soției ) , urma un tratament psihiatric de la spitalul „Obregia” și mi se părea că rezultatele nu sunt absolut deloc în concordanță cu așteptările de însănătoșire. Încrederea mea în tehnologiile moderne și homeopatie m-au făcut să caut aceste terapii. Și mulțumesc Domnului că le-am găsit la dumneavoastră. Dumnezeu să ne și să vă ajute! Sunt bucuros că am dat peste dumneavoastră ! „

M.I. (24.06.2014)

„M-am prezentat la clinică pentru mai multe probleme de sănătate, și după doar 2 ședințe rezultatele sunt mulțumitoare! „

M.V. (24.06.2014)

„Am venit la clinică pentru oboseală excesivă, crampe musculare, dureri ale membrelor inferioare și pot să spun că la scurt timp după începerea tratamentului homeopat, ameliorarea este semnificativă! „

P.I.– 29.09.2014

“De existența clinicii, în speță de Dr. Coldea Teodor am aflat din emisiunile postului 6TV și folosind numărul de telefon al clinicii. Problemele pentru care am venit la clinica sunt următoarele: la inimă – preinfarct, infarct cu consecințele aferente; la glanda tiroidă – autoimună;  probleme articulare; insomnia. În prezent sunt în stadiul desfășurării ședințelor de terapie și deja am semnale de îmbunătățire a stării generale.”

R.V. – 29.09.2014

“Am aflat de existența și localizarea clinicii dumneavoastră de la televizor. Am venit pentru probleme f.f.f.grave – stare funcțională 30%, iar în urma ședințelor de acupunctură – rezultate 100 la mie –vindecat minune!!!”

Federația Română de Kaiac-Canoe

”Mă numesc Ţăran İuliana Andreea, am 19 ani şi sunt componentă a lotului naţional olimpic feminin de Kaiac Canoe. În anul 2012, în luna iulie, înainte de Campionatul European de Juniori si U23 -Portugalia, aveam nişte dureri insuportabile în zona lombară, abia mă mişcam şi îmi radia durerea pe picior (nu puteam să stau în barcă). Am făcut un RMN la coloana vertebrală şi rezultatul examinării a fost următorul: Ștergerea lordozei lombare. HD intraspongioase la T10-T11,T11-T12 şi T12-L1. Tendinţă la HD intraspongioase la L1-L2, L2-L3 şi L3-L4. Discurile L4-L5 şi L5-S1, au conţinutul în apă scăzut faţă de normal. HD la L4-L5,posterioară,mediană şi paramediană stânga-dreapta, transligamentară de aproximativ 8 mm CC/3 mm AP/9 LL . HD la L5-S1, cu disc parţial degenerat chistic, posterioară, mediană, subligamentară, de aproximativ 6 mm CC/2,2 mm AP/8 mm LL. Medici mi-au spus să mă operez de urgență, pentru că nu am nici o șansă fără operație. Nu am vrut să mă operez și așa am ajuns la dl. Petrache Marian, unde am făcut 3 şedinţe de terapie înainte de acest Campionat European. Rezultatele au fost spectaculoase, durerile lombare au dispărut, aveam o stare generală bună şi mă simţeam plină de energie. Am putut participa şi la Campionatul European, unde am câştigat o medalie de aur şi una de argint. Pot să spun că dl. Petrache Marian e un profesionist în ceea ce face și îl recomand cu toată încrederea persoanelor cu dureri de spate. Datorită d-lui Petrache Marian fac sport de performanță și la ora actuală. Îi mulţumesc.”

Rostaș Alexandra, 25 de ani

„ Vă recomand să mergeți la domnul Marian cu încredere, deoarece vă veți simți foarte, foarte, foarte bine încă de la prima ședință. Mie mi-a recomandat medicul meu de familie să merg la Clinica la domnul Petrache Marian, fiindcă și soția dânsului a fost la el și se simte nu bine, chiar foarte bine și nu am ezitat... Am zis hai să văd despre ce este vorba, deoarece eu am probleme foarte mari cu coloana (am cifoscolioză) și când am ajuns la domnu’ Marian Petrache am fost foarte, foarte uimită să văd cât de bine mă pot simți încă de la prima ședință. Am continuat să merg și vreau să vă spun că acum se vede clar diferența de la cum arătam și cum arăt în acest moment. Este un profesionist, un om cald, calm, liniștit la care mergi cu plăcere de fiecare dată! Mult succes în continuare domnu’ Marian. „

Mariana N., 45 de ani

În iulie 2013 am fost diagnosticată cu insuficiență venoasă cronică, iar la câteva zile au început cele mai groaznice dureri din lume (dureri de picioare, gambe, coapse, bazin, coloană, umeri, coate, antebrațe, gât, de toate oasele), în ciuda tratamentului prescris de medici pe care l-am urmat cu sfințenie, am ajuns să fiu imobilizată la pat. Abia în noiembrie 2013, Bunul Dumnezeu mi l-a scos în cale pe domnul kinetorapeut Marian Petrache, care a preluat cazul meu și în urma a numai 10 ședințe de terapie mi-a redat sănătatea pierdută, mi-a redat șansa la o nouă viață, de calitate, m-am născut a doua oară. Nu mai știu ce înseamnă durerea! Mii de mulțumiri Bunului Dumnezeu și nu în ultimul rând domnului kinetoterapeut Marian Petrache pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care a dat dovadă în cazul meu. Apelați cu toată încrederea la acest domn și o să vedeți chiar de la prima ședință efectele acestei terapii .”

Emil și Coca Rădulescu, 70 și 64 de ani

„O cunoștință ne-a recomandat cu căldură terapia domnului Petrache Marian. Am apelat la serviciile dânsului și rezultatele au fost peste așteptări. Durerile lombare și cervicale s-au estompat de la prima ședință de terapie. Am continuat și într-adevăr efectele sunt benefice. Este un profesionist în terapia pe care o face, un om cu suflet cald la care mergi cu plăcere de fiecare dată. Îl recomandăm cu căldură tuturor celor cu probleme reumatismale."

Anghel Gheorghe, 52 de ani

Sunt de profesie inginer în instalații termice. În anul 2013, în luna septembrie, aveam niște dureri groaznice în zona lombară, abia mă mișcam și îmi radia durerea pe piciorul drept. Am făcut un RMN la coloana vertebrală și rezultatul examinării a fost următorul : modificări degenerative spondilo-discale lombare, cu protuzii discale etajate de la L1 la S1, ce determină amprentarea sacului dural și îngustarea recesurilor laterale, mai accentuat la L4-L5, având contacte radiculare L3-L4 bilateral simetric si L5 bilateral, mai pronunțat pe partea dreaptă. Nu am vrut să mă operez și așa am ajuns la domnul Petrache Marian unde am făcut 10 ședințe de terapie. Rezultatele au fost neașteptate, durerile lombare au dispărut si pot să spun că mă simt ca nou. Domnul Petrache Marian este un profesionist în ceea ce face și vă recomand cu toată încrederea să îl contactați dacă aveți dureri articulare, lombare , etc. Vă mulțumesc din tot sufletul ! Cu respect , ing. A.G. „

Geo Duca, 44 de ani

“Am fost tratat de acest profesionist Marian Petrache și rezultatele sunt spectaculoase. Felicitări!”

Sanda Cătălin, 39 de ani

„În 2007 aveam niște dureri forte mari în zona cervicală și lombară. Am fost la doctor și mi s-a spus că am Torticolis cronic și că trebuie să fac RMN. Am făcut RMN și a ieșit totul bine. Mi s-a dat totuși un tratament iar în cazul în care nu mă simțeam bine, trebuie să revin să-mi fie schimbat. Și așa au trecut ani de tratamente, prin doctori specialiști, cum ar fi  reumatologi, neurologi, fizioterapeuți, ortopezi, medicamente înghițite aiurea în toți acești ani, timp pierdut. Ajunsesem să nu-mi mai pot mișca nimic, decât ochii din cap, brațele și picioarele, toată coloana o aveam blocată, coastele la fel de abia mai respiram. Eram prizonier în corpul meu. Aveam o postură parcă eream semnul întrebării. A venit însă și ziua în care cineva mi-a recomandat terapia domnului Petrache Marian și de când merg la dânsul am renunțat la punga de medicamente. După câteva ședințe, am început să-mi recapăt mobilitatea și m-au lăsat acele dureri cumplite pe care le aveam de 6 ani. Domnul Petrache Marian este un om de nota 10! Dacă aveți dureri cumplite și vi s-a recomandat operația, mergeți mai întâi la dânsul și vă va lua durerea cu mâna! Acest om este un  miracol, să știți! Îl recomand tuturor! Mult succes și sănătate multă! “

Marian Barbu, 36 de ani

“În urmă cu aproximativ 6 luni am fost diagnosticat cu hernie discală mediană la L5, cu efecte compresive asupra sacului dural și rădăcinilor nervoase L5-S1 bilateral preforaminal și în recesul lateral. Deborduri discale circumferențiale la L1 și L4 cu contacte radiculare la L1 și L4 bilateral intraforaminal. Aceasta a fost concluzia D-lui Dr Ciurea în urma unui RMN, cu indicație de operație, este singura mea scăpare spunea dumnealui. Trebuie să recunosc că nu știam eu la acel moment ce înseamnă toate cele menționate mai sus în diagnostic dar un singur lucru era clar pentru mine - faptul că nu puteam să merg singur nici până la baie; durerea se lăsa pe piciorul stâng în jos, aveam tot timpul un baston și la cea mai mică mișcare bruscă eram jos din cauza durerii. În acel moment am mai căutat și alte soluții fără să ajung la cuțit și o persoană din jurul meu mi-a recomandat să încerc terapia domnului Petrache Marian, pentru că a cunoscut o persoană care a rămas cu pareză facială pe dreapta ( în urma unei operații ) și în urma ședințelor de terapie cu domnul Petrache Marian și-a revenit; iar medicii nici nu-i i-au dat șanse de recuperare. Atunci am decis să apelez și eu la această soluție de frică ca să nu ajung la cuțit. Doresc să vă aduc la cunoștință cu mâna pe inimă că după prima ședință am plecat acasă fără acel baston, care pentru mine era un mare ajutor. Și în acest moment starea mea de sănătate fizică și psihică este foarte bună . Pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru mulți alți oameni, să îi dea Dumnezeu sănătate, fericire și tot ce este mai bun pe lumea asta! Cu stimă, M.B. „

Oprea Oana, 39 ani

„Domnul Petrache Marian este un profesionist în propria-i meserie; îl recomand tuturor celor care vor să se vindece fără a ajunge la operație. După doar câteva ședințe, mă simt mult mai bine și mi-am recăpătat încrederea. Tot personalul clinicii este minunat! Vă doresc sănătate și mult succes în continuare! “

Nuți Ene

Îl recomand din suflet! Când am ajuns la domnul Petrache Marian, abia mă mai mișcam! Am plecat de acolo plină de viață. Mă simțeam foarte ușoară, foarte mobilă și durerile dispăruseră, parcă zburam! „

Neagu Alin, 39 de ani

„Domnul Petrache Marian este un profesionist în ceea ce face. Am trecut prin mâna dumnealui și îl recomand cu cea mai mare încredere!"

Irina Gloabă, 35 de ani

“Una din multele recomandări pe care le are din plin domnul Petrache Marian vine din partea Echipei Olimpice Române de Kaiac-Canoe Feminin, unde a adus o contribuție formidabilă în ceea ce privește performanța sportivelor și sportivilor olimpici ai țării! Vă mulțumim! Succes nemărginit în ceea ce faceți, clar cu plăcere!”

Ion Andreea, 16 ani

“Este foarte eficientă terapia. Și eu am avut probleme lombare destul de grave, deși am o vârstă destul de fragedă; am făcut kinetoterapie însă nu m-a ajutat cu nimic, durerile reveneau de fiecare dată. După ce am fost la domnul Petrache Marian, unde am făcut 8 ședințe de terapie Japoneză Yumeiho, durerile lombare au dispărut întru totul. Acum mă simt excelent de bine. Vă recomand cu toată încrederea să îl contactați pe domnul Petrache Marian și cu siguranță se vor vedea efectele pozitive ale terapiei pe care o practică, chiar de la prima ședință.”

S. C., 26 de ani

“Am fost amândoi, și eu și prietenul meu, la dl. Marian Petrache și ne-am simțit extraordinar după ședințele de terapie. Îi recomandăm terapia atât pentru relaxare cât și pentru rezolvarea problemelor. Mult succes!”

Ramona Mărculescu, 41 de ani

„Domnul Petrache Marian merită tot binele din lume! Un om cu mâini de aur! Ne-a pus pe picioare pe mine, pe soțul meu și pe mama mea. Multă sănătate și dumnealui“

E. Carmen, 42 de ani

„Profesionalism și multă competență! Revin cu drag de fiecare dată la domnul Perache Marian.„

Mihaela Barbu, 41 de ani

“Medicii m-au cam speriat....În schimb, domnul Petrache Marian m-a pus pe picioare. Este un adevărat profesionist. “

Emilia Câmpeanu, 31 de ani

Felicitări domnule Marian Petrache pentru dedicația arătată fiecărui pacient în parte! Vă recomand din suflet tuturor celor care doriți să vedeți rezultate imediate, să apelați la serviciile acestui om. Eu am trecut prin mâna dumnealui și o spun cu toată  tăria că este un profesionist. Chiar face minuni.

Megulete Adrian, 38 de ani

“ În afară de cunoștinţe şi ce o mai fi învăţat acest om, are şi ceva nativ în el. Vă spun cu mâna pe inimă, am ajuns la dl. Petrache Marian cu nişte dureri insuportabile pe tot corpul.Eu stau foarte mult în curent, nu mai puteam să mişc capul, nu mai puteam să mişc braţele, abia le ridicam, mă durea foarte tare mijlocul, picioarele erau umflate şi nu puteam să îndoi genunchii. După ce am făcut o şedinţă de terapie la dl. Marian Petrache, parcă mi-a luat durerea cu mâna. Am continuat tratamentul şi durerile au dispărut în totalitate. Nu vreau să credeţi că exagerez, dar ce face acest om cu mâinile, este un miracol. Vreau să menţionez că, până să ajung la dl. Marian, acum 4 luni, am fost la medicul de familie şi la alţi medici specialişti, care mi-au prescris diferite reţete cu antiinflamatoare şi analgezice.Durerile nu s-au ameliorat şi m-am ales şi cu o gastrită foarte urâtă. Îl recomand cu încredere tuturor celor care au probleme cu durerile de spate,spondiloză,etc. „

Bran Marian Costel, 17 ani

„Domnul Petrache Marian este un miracol, vă recomand din tot sufletul să apelați la serviciile sale. Eu aveam spatele blocat, nu puteam să respir și m-a pus pe picioare!”

Niculae Ion, 48 de ani

În urmă cu trei ani, am fost diagnosticat cu 2 hernii de disc în zona lombară, L4-L5, cu efecte compresive asupra sacului dural și rădăcinilor nervoase L5-S1 bilateral preforaminal și în recesul lateral. Toții medicii îmi recomandau operația, mi-au spus să mă operez de urgență. La recomandarea unui prieten l-am cunoscut pe domnul Petrache Marian, am urmat tratamentele și masajele dânsului și m-am simțit foarte bine. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce am simțit chiar de la prima ședință: căldură în tot corpul,  o eliberare de tensiune a musculaturii spatelui, o stare de bine, o relaxare totală. Țin să-i mulțumesc foarte mult domnului Petrache Marian , m-a pus pe picioare, operația a fost dată uitării, îl recomand din suflet !!!!

L.G- 03.10.2014

”Am venit la doamna doctor Grigorescu Ecaterina o lungă perioadă de timp și vin în continuare pentru că mi-a ajutat foarte mult terapia cu biorezonanță , mă simt foarte bine”

V.D. - 15.01.2015

"Am aflat de existența clinicii de la o prietenă.Nu aveam vreo afecțiune anume.Scopul ședințelor de acupunctură a fost sî îmi recalibrez organismul la parametrii cât mai aproape de cei optimi. Rezultatele sunt evidente:nu mai mi se umflă picioarele seara, am alt tonus,mă simt mai plină de energie.
Domnul doctor Coldea este un om special cu cunoștințe excepționale.
Personalul clinicii este extrem de disponibil profesional,o adevărată încantare.
Revin cu siguranță!"

E.N. - 22.01.2015

"Am aflat de existent clinicii de la psihoterapeuta mea,localizarea-contact telefonic.
Am venit pentru regasirea echilibrului interior,relaxare,rezolvarea anumitor aspect intiparite adanc in subconstient sau inconstient.Rezultatele au fost vizibile imediat,senzatia de usurare,eliberare instalandu-se dupa prima sedinta de terapie craniosacrala."