Cristaloterapia

  • Cristaloterapia

Cristaloterapia este o terapie care se efectuează cu ajutorul cristalelor, care vindecă holistic, acționând în plan fizic, mental, emotional și spiritual. Prin proprietățile extraordinare ale cristalelor folosite în această practică, terapia realizează echilibrarea energetică a corpului, ceea ce duce la eliminarea blocajelor care provoacă boli.

În practica medicală, cristalele sunt folosite cu scopul de a calma emoțiile foarte puternice, pentru a rezolva problemele mentale, pentru a remedia diverse dezechilibre ale corpului, pentru a reda sănătatea.

Cristalele reechilibrează energiile subtile, elimină starea de rău, plecând de la sursa problemei.

Cristaloterapia presupune aplicarea unor cristale pe puncta energetice.

Înainte de folosirea cristalelor, dar şi după fiecare şedinţă de acest fel, cristalele se purifică, se curăţă de energiile şi vibraţiile negative acumulate. În ceea ce priveşte curăţarea, aceasta se face cu sare grunjoasă cât mai proaspăt extrasă, fără să fie prea mult prelucrată.

Cristaloterapia este recomandată tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Este contraindicată persoanelor care au suferit o intervenție chirurgicală sau un atac cerebral în urmă cu mai puțin de o lună și oricărei persoane care prezintă răni în zonele unde ar trebui aplicate tehnicile.

Cristaloterapia este de asemenea, foarte utilă în: afecțiuni ale rinichilor, calculi biliari, epilepsie, tumori, scleroză în plăci.

O ședință durează aproximativ 50 – 60 minute.