Luca Paval, astrolog

Numele meu este Luca PAVAL și sunt astrolog (membru al Asociației Astrologilor din România, invitat la emisuni radio și TV pe teme de astrologie), facilitator constelații sistemice familiale,, specialist în terapia florală Bach, manager proiecte, specialist îmbunătățire procese, inginer calculatoare.

Din copilărie a existat o preocupare constantă pentru cerul înstelat și miturile țesute în jurul său. Am început prin studiul astronomiei și a cărților interbelice de astrologie, apoi am absolvit cursul de astrologie a lui Dan Ciuperca la Iași, în anul 1993.

Astrogramele interpretate sunt personalizate, realizate cu pasiune, bazate pe experiență și cunoaștere, negenerate automat de vreun program de calculator. Serviciile astrologice prestate au la baza preocuparea pentru calitate, moralitate, profesionalism.

Căutând pe internet apar site-uri/blog-uri ce oferă analiza astrologică gratuită. Nu vă lăsați amăgiți, în majoritatea cazurilor textele sunt create automat de un program de calculator, fără a beneficia de o filtrare și ierarhizare a datelor, deci prea generale și nespecifice.

Descifrarea hărților astrale presupune mai mult decât o simplă interpretare a semnului zodiacal în care se afla Soarele la naștere sau a pozițiilor și aspectelor planetare. Consultanța astrologică abordează teme foarte diverse precum: astrologie medicală, astro-psihoterapie, consiliere sau mediere relațională/de cuplu, identificarea momentelor cheie din viață, trecute sau viitoare, îndrumare în alegerile importante, în autodezvoltarea și evoluția personală.

Vă aștept cu drag să derulăm împreună povestea în care planetele sunt actori care pot căpăta și voce pe scena vieții voastre.