Dr. Lucia Fitărău

Dr. Lucia Fitărău – Medic primar, Competențe în homeopatie, Specialist terapii biorezonanță, Medic specialist medicină de urgență, Competențe în ecografie generală.

Cum am început să practic homeopatia și terapiile alternative?

Deși sunt medic specialist de urgență și practic medicina de urgență, am fost întotdeauna curioasă și nedumerită, chiar din perioada studenției, de ce trebuie prescris același tratament pacienților diagnosticați cu aceeași boală dar cu individualitate diferită.

M-au incitat întotdeauna abordările legate de celelalte dimensiuni ale omului, ale pacientului: dimensiunea mentală,emoțională, spirituală, dimensiunile din afara corpului fizic, de altfel, singurele dimensiuni neabordate de medicina clasică alopată.

Fetele mele erau emotive la examene și răceau foarte des, încă de când erau la grădiniță și chiar și în primii ani de școală.

Homeopatia a avut rezolvări spectaculoase în ceea ce privește problemele de sănătate ale copiilor mei și m-a îndemnat să aprofundez domeniul terapiilor alternative, astfel încât imi dedic astăzi mai mult de jumătate din timpul meu liber studiului și practicii homeopate.

În momentul de față, pot spune că, în urma consultației homeopate și a reevaluărilor homeopate, remarc zilnic evoluțiafavorabilă a pacienților.

Pe măsură ce tratez homeopat, domeniul afecțiunilor devine tot mai vast, incluzând boli foarte diferite ca aspecte și cauze (alergii, afecțiuni respiratorii, viroze, pneumonii, sinuzite, anxietăți).